Mogelijkheden tuin- en buitenverlichting

Tuinverlichting brengt sfeer en uw tuin is niet compleet zonder passende buitenverlichting. Buiten het feit dat uw tuin een extra sfeer verkrijgt na zonsondergang, is het gevoel van veiligheid ook nog een belangrijk voordeel. Voldoende verlichting van uw tuin zorgt er ook mede voor dat ongewenste indringers twee keer zullen nadenken voor ze uw tuin uitkiezen om langs daar in uw woning in te breken.

Natuurlijk spreekt het voor zich dat uw tuin sfeervol dient verlicht te worden. Een te sterk verlichte tuin brengt hoge energiekosten met zich mee en kan ook storend werken voor uw buren. Niet de hoeveelheid licht bepaalt hoe gezellig of veilig uw tuin wordt, maar wel de strategisch gekozen plaats ervan.

Enerzijds wordt er gebruik gemaakt van verlichting om terrassen of zithoekjes gezellig te verlichten en anderzijds verhoogt verlichting de veiligheid aan bijvoorbeeld uw achterdeur, garage en wandelpaden. Het aanbod van buitenverlichting is uiteraard zeer uitgebreid: lantaarns, spots en armaturen. En dit alles in verscheidene materialen, vormen en maten.

Persoonlijk adviesgesprek

Om u wegwijs te maken en uw keuze enigszins te vergemakkelijken komen wij bij u ter plaatse lichtadvies geven door middel van demonstraties. Zo kan u direct zien hoe er in uw tuin een bepaalde sfeer gecreëerd wordt en uiteraard adviseren wij u ook over de te plaatsen toestellen.